Automyynti

Laadukkaan vaihtoauto-valikoimamme löydät täältä

Lisäksi edustamme seuraavia automerkkejä

Hyundai

Vuonna 1967 perustettu Hyundai Motor Company tarjoaa laajan autovalikoiman ja liikkuvuuspalvelut maailmanlaajuisesti yli 200 maassa ja Euroopassa 41 maassa. Hyundai Motorilla on kahdeksan tuotantolaitosta ja seitsemän muotoilu- ja kehityskeskusta, joista Euroopassa sijaitsee kaksi tehdasta, Tsekissä ja Turkissa. Euroopan yhteenlaskettu tuotantokapasiteetti on 600 000 autoa vuodessa. 75 % Euroopassa myydyistä Hyundaista on suunniteltu, kehitetty, testattu ja rakennettu Euroopassa. Hyundain automallisto on Euroopan tuorein

Hyundai pyrkii vahvistamaan asemaansa ekologisen liikkumisen edelläkävijänä ja kehittää jatkuvasti tuotevalikoimaansa ajoneuvoilla, jotka auttavat rakentamaan kestävän kehityksen ratkaisuja. Vuoteen 2025 mennessä Hyundai Motor Group aikoo tarjota 44 sähköistettyä automallia. Hyundai on sitoutunut investoimaan noin 6 miljardia euroa polttokennoteknologioihin vuoteen 2030 mennessä.

Autola Orivesi on nykyisistä Hyundai-piirimyyjistä pitkäikäisimpiä. Yrityksemme aloitti Hyundain myynnin Orivedellä vuonna 2001.

Suzuki

Jatkuvan tuotekehityksen periaate ja yli 40 vuoden kokemus nelivetotekniikasta ovat tuottaneet laajan nelivetomalliston, joka on kerännyt arvostusta ja tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Suzuki tunnetaan erittäin kestävien nelivetoautojen valmistajana. Suzukin ensimmäinen nelivetomalli LJ10 esiteltiin Japanissa vuonna 1970. Pian Suzukin nelivedot saavuttivat suosiota ympäri maailmaa.

Autola Orivedellä on kokemusta  Suzuki-kaupasta jo vuodesta 2002 saakka

Isuzu

Isuzu Motors Limited on yksi maailman suurimmista hyötyajoneuvojen valmistajista ja se on Japanin vanhin ajoneuvovalmistaja – perustettu vuonna 1916. Dieselmoottorien valmistajana Isuzu Motors Limited on maailman suurin. Maailman johtavat auto- ja raskaankaluston valmistajat sekä teollisuus ovat valinneet voimalähteikseen Isuzun dieselmoottorit niiden suorituskyvyn ja pienen kulutuksen ansiosta. Yli 23 miljoonan valmistetun dieselmoottorin kokemuksella Isuzu tietää mitä valmistaa.

suzu valmistaa avolava-autojen ja dieselmoottoreiden lisäksi myös erikokoisia kuorma-autoja ja busseja. Nykyään Isuzulla on toimintaa jo yli sadassa maassa globaalisti ja se on markkinajohtaja monissa segmenteissä. Isuzun pääkonttori sijaitsee Tokiossa Japanissa ja Euroopan pääkonttori sekä dieselmoottoreiden kehitys- ja tutkimuslaitos on Frankfurtin lähellä Saksassa. Isuzulla on tuotantolaitoksia mm. Japanissa (Fujisawa, Toshigi ja Hokkaido), Thaimaassa, USA:ssa, Indonesiassa ja Puolassa.

Autola Orivesi oli ensimmäisiä jälleenmyyjiä, kun Isuzun maahantuonti aloitettiin jälleen vuonna 2007.

Ssangyong

SsangYong, Etelä-Korean vanhin automerkki, on erikoistunut nelivetoisiin maastoautoihin ja katumaastureihin. SsangYongin tuotteet tunnetaan vahvoina, luotettavina ja käytännöllisinä autoina, joiden ominaisuudet on suunniteltu vaativaa käyttöä silmällä pitäen.

SsangYongin erikoistuminen SUV- ja nelivetomalleihin tarkoittaa sitä, että suunnittelussa ei ole tarvinnut tehdä kompromisseja, vaan autot täyttävät korkeimmatkin laatu- ja käytettävyysvaatimukset.

Myös autojen vetopainot kertovat, että SsangYong on tehty suoriutumaan vaativistakin tehtävistä. Voimakkaat moottorit, alhainen melutaso, käytössä ylivoimainen neliveto ja laadukas viimeistely sekä hyvä